DULCEY

Listeye Ekle Fiyat Alarmı
Dulcey ile Valrhona, çikolatanın dördüncü rengini icat etti: Sarışın Kuvertür (Blond).
Frédéric Bau, bir pişirme gösterisi sırasında dalgınlıkla beyaz çikolatayı benmaride bıraktı.
Sonuç karşısında şaşkınlığa uğradı: Çikolata sarımsı altın rengine dönüştü ve kavrulmuş bisküvi ve karamelize süt kokusu yaydı.
2012 yılında piyasaya sürülen Dulcey, pastacılık dünyasını devrimleştiren yaratıcılık ve cesur ruhun bir övgüsüdür.
Dulcey ismi, bu çikolatanın çekici yumuşaklığını çağrıştırması adına verilmiştir.Bu mutlu kazadan ilham alan Valrhona ekibi, bugün bildiğimiz ve sevdiğimiz tarifin yaratılması için sekiz yıllık bir araştırma ve geliştirme sürecinden geçti.

LEZZET PROFİLİ 
Hafifçe tuzlu, yumuşak bisküvi aromasıyla Dulcey karamelize süt tonlarının uyumuyla çocukluğumuzu gözlerimizin önüne getirmeyi başarır.
Lezzet dolu bu kuvertür çocuksu nostalji hissini rafine bir sunuma getirmeyi başarabilen bir üründür. 

İçindekiler:
Kakao yağı, şeker, tam yağlı süt tozu, yağsız süt tozu, peynir altı suyu (süt), tereyağı (süt), emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya ekstresi

Alerjenler: Süt ve soya içerir. Eser miktarda süt, soya ve sert kabuklu meyveler içerebilir. 

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi:
Ambalajda belirtilen üretim tarihinden itibaren 12 ay

Bu ürün 3 kilogramlık torba ambalaj şeklinde satışa sunulmaktadır. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.