Caraïbe, pürüzsüz çikolata ile kavrulmuş kuru meyve notalarının mükemmel dengesine ve hafif meşe ağacı bitişine sahiptir.
Lezzet Profili: Tatlı Baharatlar
İkincil Notlar: Kavrulmuş lezzetler, Hafif Acılık
1988 yılında yaratılan Caraïbe, yumuşak ve dengeli bir lezzete sahip harika bir çikolatadır.
Dengeli yapısı sayesinde Caraïbe, L’École Valrhona’nın standart ürünü haline gelmiştir.
Gerçek çikolata tadı, mutfak denemelerinde popüler bir tercih olmasını sağlar.
Guanaja'nın profilinden daha erişilebilir olduğu için özellikle çocuklar arasında favori bir üründür.
Caraïbe ismi, kakao çekirdeklerinin bu çikolatanın yaratılmasına ilham verdiği Karayip adalarının çeşitliliğine bir saygı duruşudur.
Caraïbe, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Jamaika ve Togo’ya özgü kakao aromatik profillerinin ince bir karışımıdır.
Bu profiller, Caraïbe’nin hem dengeli hem de kavrulmuş olan eşsiz ve tutarlı lezzetini elde etmek için harmanlanmıştır.
1988'den beri kusursuz bir şekilde üretilen bu karışım, gerçek bir ustalık ve beceriyi sergilemektedir.
Optimum Uygulama:
Kaplama – Dondurma ve sorbeler
Önerilen Kullanım Alanları:
Kalıplama – Çikolata Barları – Mus – Krema karışımı ve Ganaj
Ana bileşen oranı:
%67 Kakao
İçindekiler:
kakao çekirdekleri, şeker, kakao yağı, emülgatör: ayçiçeği lesitini, doğal vanilya özütü
Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi:
Ambalajda belirtilen üretim tarihinden itibaren 18 ay
Ürün 3 kilogramlık torba ambalajda satışa sunulmaktadır.