Haberler

Contemporary Food Art Festival / 30 Ekim-Kanyon AVM
Contemporary Food Art Festival / 30 Ekim-Kanyon AVM

14 - 17 Nisan 2016 İbatech Fuarı, CNR Yeşilköy İstanbul
14 - 17 Nisan 2016 İbatech Fuarı, CNR Yeşilköy İstanbul

Sirha İstanbul
Sirha İstanbul

Özsüt Demo
Özsüt Demo

16 - 17 Şubat 2016 Sevel Workshop
16 - 17 Şubat 2016 Sevel Workshop

Dondurma by Gelato Magazin / Ağustos – Ekim 2016
Dondurma by Gelato Magazin / Ağustos – Ekim 2016

Mec3 Yenilikleri Lokomotif markamız olan Mec3 Türkiye’de ve dünyada Artizan İtalyan dondurması deyince akla ilk gelen markadır. Geniş ürün yelpazesine bu yıl içerisinde yenilerini ekleyerek müşterilerimiz ...devamı

Patisserie / Ağustos – Eylül 2016
Patisserie / Ağustos – Eylül 2016

Pastarom Genel Müdürü Erinç Ayabakan sektöründe profesyonellerin çikolatası mousse ve dondurma üretimi ve en önemlisi gıda güvenliği ve insan sağlığı ilkelerine olarak bilindiğini, ayrıca ...devamı

Dondurma by Gelato Magazin / Mayıs – Temmuz 2016
Dondurma by Gelato Magazin / Mayıs – Temmuz 2016

Pastarom, profesyonel kadrosu ile her zaman ilkleri ve en iyileri müşterilerine sunmayı hedefleyerek, dünyanın en çok tercih edilen lider markalarını Türk Gıda Sektörü ile buluşturmaktadır. Pastarom, sahip olduğ ...devamı